Aanvraagformulier Beeldcommissie
Iedere commissie van Stichting Art kan een aanvraag voor een poster, filmpje, facebookbanner en andere PR-zaken doen bij de beeldcommissie. Om zo een aanvraag te doen, moet je het onderstaande formulier invullen en afleveren op het Art-kantoor (in het postvakje van de voorzitter), of mailen naar beeldcommissie@stichting-art.nl.

Aanvraagformulier Beeldcommissie

Declaratieformulier
Dit formulier vul je in, wanneer je kosten hebt gemaakt voor Stichting Art. Het is de bedoeling dat je het formulier print, volledig invult, voorziet van bonnetje en daarna inlevert op het Art-kantoor (in het postvakje van de penningmeester) of mailt naar penningmeester@stichting-art.nl. 

Declaratieformulier

Inschrijfformulier
Dit formulier moet je invullen om contribuant te worden van Stichting Art. Vul hem volledig in en voorzie hem van twee foto’s. De tweede foto wordt namelijk gebruikt voor op je Art-pas! Je kunt het ingevulde formulier mailen naar bestuur@stichting-art.nl, afgeven op het Art-kantoor of op de post doen.

Inschrijfformulier Stichting Art 2020-2021

Inschrijfformulier Alumni
Wanneer je alumnus wilt worden bij Stichting Art, dien je dit formulier in te vullen en te voorzien van een pasfoto. Net zoals het normale inschrijfformulier, kun je deze mailen naar bestuur@stichting-art.nl, afgeven op het Art-kantoor of op de post doen.

Inschrijfformulier alumni 2020-2021

Vriendenformulier
Wilt u vriend worden van Art en ons steunen? Vul dan dit formulier in en mail het naar acquisitiecommissie@stichting-art.nl of lever het in op het Art-kantoor (in het postvakje van de commissaris extern).

Vriendenformulier Stichting Art