Cultuurcommissie

Lieve Art-ers,
Wij vormen dit jaar de cultuurcommissie! We gaan er voor zorgen dat er leuke culturele activiteiten georganiseerd worden die niet direct iets met kunst te maken hebben. Verder organiseren wij traditiegetrouw ook weer de kleine reis, waarbij we jullie vier dagen lang ontvoeren naar een leuke Europese stad. Wij hebben er alvast heel erg veel zin in! liefs,

Freddie (Hannah, onder), Brian (Femke, boven), John (Lola, links) en Roger (Charlotte, rechts)

Hoi hoi, ik ben hannah, eerstejaars student en de nieuwe voorzitter van de cultuurcommissie! Samen met mijn gezellige medecommissieleden ga ik er voor zorgen dat er dit jaar weer een super leuke kleine reis komt en natuurlijk een heleboel andere activiteiten. Ik heb er veel zin in met jullie allemaal interessante nieuwe plekken en mensen te leren kennen dit jaar!

HoiHoi! Mijn naam is Lola en ik ben dit jaar de secretaris van de Cultuurcommissie. Ik zit in het eerste jaar van de bachelor opleiding Kunstgeschiedenis. Momenteel woon ik in het bosrijke Zeist. Het is misschien geen Utrecht, maar die grote achtertuin met eigen vuurplaats en hangmatten paradijs was toch wel heel aantrekkelijk. In mijn vrije tijd speur ik graag Youtube af voor nieuwe muzikale schatten. Dit betekend niet dat mijn vinyl geen extra ronde op de platenspeler mag draaien. Met ons nieuwe enthousiasme Cultuurcommissie team gaan we er zeker een tof jaar van maken!

Hallo hallo! Mijn naam is Femke, en ik ben eerstejaars student. Ik zal dit jaar met pure devotie de taak van penningmeester volbrengen, zodat jullie zuurverdiende geld op adequate wijze besteed wordt aan de meest grandioze en sublieme cultuurverrijkende activiteiten die een mens zich kan indenken.

Hoi, ik ben Charlotte! Ik ben eerstejaars en dit jaar de PR-functionaris van de cultuurcommissie, dus ik zal jullie op de hoogte houden van alle activiteiten die we dit jaar gaan organiseren. Mijn tweede huis is het Louis Hartlooper Complex, waar ik met mijn Cinevillepas elke week te vinden ben bij de meest obscure films. Dit jaar mag ik samen met deze commissie voor de Art-ers ook obscure culturele dingen gaan organiseren, en daar heb ik heel erg veel zin in!

bestuur@stichting-art.nl

Drift 21, kamer 1.02