Cultuurcommissie

Lieve Art-ers,
wij vormen dit jaar de cultuurcommissie!! De kleine reis kan dit jaar helaas niet doorgaan, maar we gaan er met z’n vieren voor zorgen dat er gezellige online activiteiten georganiseerd worden die jullie creatieve kant naar boven brengt. Als het weer kan zullen we daarnaast ook gezamenlijke museumbezoeken organiseren, en andere culturele festiviteiten. Wij hebben er alvast heel erg veel zin in! Liefs, v.l.n.r. Remi, Aljona, Olivia en Charlotte

Haihai, ik ben Charlotte en dit jaar de voorzitter van de nieuwe, verbeterde cultuurcommissie!! Ik ben negentien (waterman) (dat is erg belangrijk)(nee grapje valt wel mee) en tweedejaars in de richting Oude Kunst. Ik doe dit jaar ook een bestuursjaar als commissaris extern van Stichting Art, en heb de cultuurcommissie onder mijn hoede genomen. Vorig jaar heb ik met deze commissie een fantastische reis naar Gent mogen organiseren, maar dat zit er helaas dit jaar niet in dankzij Miss Rona. Daarom ga ik er met mijn commissiecollega’s voor zorgen dat er vanachter je computer nog genoeg cultuur te snuiven is. <3

Hoi, ik ben Remi, secretaris van de cultuurcommissie. Ik had geen inspiratie om iets te schrijven dus ik heb maar wat gekopieerd van vvd.nl, waarschijnlijk gaat toch niemand het lezen: Cultuur is van en voor de samenleving. De overheid commissie is er alleen om cultuur te stimuleren, niet om het volledig te betalen. Dat beleid heeft de cultuursector versterkt. De makers van cultuur richten zich weer op hun publiek. Dat zijn de mensen die cultuur in stand houden. Als zij iets niet goed genoeg vinden, is er ook geen reden om subsidie te geven. Door te vernieuwen en samen te werken met ondernemers, kunnen kunstenaars zelf meer geld verdienen. Alleen cultuurmakers die behoorlijk in staat zijn hun eigen broek op te houden, kunnen voor bepaalde projecten een subsidie krijgen.

hoii ik ben olivia:) ik ben dit jaar tweedejaars kunstgeschiedenis en de penningmeester van de cultuur commissie! hopelijk kunnen we wat leuke activiteiten organiseren desondanks de omstandigheden <3

haaaii! Ik ben Aljona, sjaars en de PR van de cultuurcommissie. Dit jaar houd ik jullie op de hoogte van de super kikke culturele activiteiten die wij dit jaar met veel plezier gaan organiseren!!

Contact

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het Art-kantoor tot nader orde niet meer te bezoeken. Ook ons telefoonnummer is niet meer bereikbaar. Voor vragen rondom de maatregelen die Stichting Art neemt rondom COVID-19, mail voorzitter@stichting-art.nl. Voor algemene zaken, mail naar bestuur@stichting-art.nl. Voor vragen aan een specifiek bestuurslid of commissie, zie deze pagina.

030-2535211 (momenteel niet bereikbaar)
bestuur@stichting-art.nl

Drift 21, kamer 1.02