Waarom zou je een Art-pas willen hebben? Omdat je gebruik wilt maken van exclusieve acties en gave kortingen bij bedrijven in Utrecht waar je u tegen zegt! Bekijk op deze pagina wie onze partners zijn. Art-ers kunnen met hun Art-pas bij deze partners gebruik maken van kortingen, speciale aanbiedingen en acties.

Onze partners

Drankjes en versnaperingen:

Vegitalian
Met je Art-pas kun je nu terecht bij Vegitalian met 10% korting! Bij Vegitalian kun je de lekkerste Italiaanse pizza’s, pasta’s en bowls eten, niet te vergeten het huisgemaakte ijs. Als je er afhaalt of binnen eet, kun je je Art-pas tonen voor je korting. Wil je het laten bezorgen? Vul dan de code uit de infomail in bij ‘couponcode’, dan gaat de 10% er automatisch van af!

Cafetaria Ten Beste
Mocht je een super wilde nacht hebben gehad en zin hebben in een snack: Ten Beste is het antwoord. Te vinden op de Predikherenstraat 2 (aan het begin van de Voorstraat). Je kan hier genieten van 10% korting op je favo snacks en wel 20% korting op een grote bestelling. Dit geldt uiteraard ook voor overdag.

Domino’s Pizza Utrecht
Trek in pizza? Wie niet. Met je Art-pas kun je smakelijke korting krijgen bij alle Domino’s Pizza filialen in Utrecht! Zowel bij afhalen als bij bezorgen ontvang je 10% korting op 1 pizza, 20% korting op 2 pizza’s en 30% korting op 3 of meer pizza’s. De exclusieve kortingscode die je kunt gebruiken is te vinden in de infomail. Dat wordt smullen!Dominos-Pizza-Logo-PNG-2016-download-new - Electric Dutchman de elektrische  scooter...

Boeken en studiematerialen:

Bol.com
Koop je (internationale) studieboeken met 5% korting bij Bol.com! Wil je weten hoe de boekverkoop precies werkt? Klik hier. Let op: dit geldt alleen voor de boeken die onder de boekverkoop van Art vallen!

Article
Article is het tijdschrift van de studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Een abonnement nemen kan voor € 14,95 per jaar. Als eerstejaarsstudent kunstgeschiedenis krijg je 50% korting bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Boekhandel-Antiquariaat Aleph
Je kunt hier van alles vinden: boeken over de middeleeuwen, scheepvaart, archeologie, filosofie, tuinarchitectuur, tot aan Russische literatuur, Engelse poëzie en Nederlandse romans. En nog belangrijker: de boekhandel is gespecialiseerd in kunstboeken!

ALEPH

Geschiedenis Magazine
Als contribuant bij Art kun je een jaarabonnement van acht nummers nemen op het Geschiedenis Magazine voor maar €29,95 in plaats van €69,95! Klik hier om je abonnement af te sluiten.

Kunst kopen, lenen en kijken:

Kunstuitleen Utrecht
Als Art-pashouder krijg je 25% korting op je abonnement bij de Kunstuitleen Utrecht en bij het afsluiten van een jaarabonnement leen je kunst de eerste 3 maanden gratis!* Zo kan je dus vanaf €45,- per jaar echte kunstwerken lenen (en dit voor slechts €3,80 per maand)! Mocht het kunstwerk je gaan vervelen dan kan je deze kosteloos inruilen voor een ander.

FAAM Utrecht
FAAM organiseert exposities in studentenkamers. HKU’ers maken de kunst en de kunstgeschiedenisstudenten schrijven daar een tekst bij. Stichting Art krijgt enkele kaartjes van FAAM om te verloten onder haar contribuanten!

Kijk voor meer informatie op deze website.

Vrijwilligerswerk en cursussen

Stichting Kees
De culturele vrijwilligerscentrale KEES is er voor vrijwilligers in de culturele sector. Om cultuurhelden zo goed mogelijk te bedanken biedt KEES diensten aan binnen de thema’s trainen, werven, adviseren en coördineren. Alles om de culturele sector te helpen hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten! KEES gaat Stichting Art maandelijks voorzien van de leukste vrijwilligersvacatures én Art-contribuanten krijgen korting op trainingen van KEES.

Overig

Vormen uit Vuur: Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas (https://vormenuitvuur.nl/)
Je kunt hier een studentenlidmaatschap kopen voor maar €21! Hiervoor ontvang je het tijdschrift Vormen uit Vuur, je kunt deelnemen aan excursies en andere evenementen en je ontvangt de digitale nieuwsbrief VLAM!.

Celil Citybike
Ideaal gelegen op de Voorstraat, bij Celil Citybike krijg je op vertoon van je Art-pas op alle accessoires, reparaties en fietsen 10% korting! Bij Celil CityBike zit je goed als Art-er. Heel goed zelfs.

Knaekpas

Met de Knaekpas krijg je studentenkorting bij heel veel verschillende winkels. Of het nou over bier bij de Vrienden gaat, een pizza bij Domino’s, een bh bij de Hunkemöller of dat nieuwe tosti-apparaat bij de Blokker; met de Knaekpas pak jij je korting! Ook handig in gebruik omdat je met de Knaek-app nooit zonder zit! Meer informatie en de laatste deals vind je op deze website.

 

Contact

030-2535211 (momenteel niet bereikbaar)
bestuur@stichting-art.nl

Bezoekadres

Drift 21, kamer 1.02
3512 BR Utrecht

Postadres

Drift 6
3512 BS Utrecht

Wegens de huidige maatregelen rondom de COVID-19 pandemie is het bezoekadres momenteel niet bereikbaar. Voor vragen rondom de maatregelen die Stichting Art neemt rondom COVID-19, mail voorzitter@stichting-art.nl. Voor algemene zaken, mail naar bestuur@stichting-art.nl. Voor vragen aan een specifiek bestuurslid of commissie, zie deze pagina.

Kantooruurtjes

Drift 21, kamer 1.02

Wegens de huidige maatregelen rondom de COVID-19 pandemie is het bezoekadres momenteel niet bereikbaar. Onze excuses! Wanneer het kantoor weer open mag zal iedereen er zo snel mogelijk van op de hoogte worden gesteld.