Baliemedewerker / Kunstadviseur (Flexmedewerker): Ca. 18 uur per maand

Functie-inhoud
Kunstuitleen Utrecht streeft er naar kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Onze bedrijfscultuur is ondernemend, inspirerend, open en klantgericht. Als baliemedewerker / kunstadviseur ben jij ons visitekaartje. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden en met een goed gevoel weer de deur uit gaat. Je ontvangt onze klanten, informeert hen over onze werkwijze en adviseert hen over de collectie. Je draagt zorg voor het innemen en uitlenen van kunstwerken en verwerkt dit in onze lenersadministratie. Je zorgt ervoor dat de zalen en het depot altijd netjes zijn en verwerkt reserveringen. Je beantwoordt vragen van klanten per mail en telefonisch. Je werkt volgens een flexibel rooster tijdens openingstijden van de kunstuitleen, waarbij je meestal op zaterdag (11.00 – 17.00 uur) of op woensdagavond (17.00 – 21.00 uur) wordt ingeroosterd. Daarnaast vervang je collega’s bij ziekte of vakantie.

Wij zoeken
Wij zoeken een nieuwe collega met een klantvriendelijke, flexibele instelling. Proactief klanten helpen doe je graag. Je hebt een natuurlijke commerciële flair, bent klantgericht, werkt accuraat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden die horen bij deze representatieve functie. Uiteraard heb je ook aantoonbare affiniteit met hedendaagse beeldende kunst. De functie vereist verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. Daarnaast ben je een teamspeler en werk je mee aan de toekomst van een bloeiende kunstuitleen. Je hebt ervaring met MS Office.
Wil je al werkend zicht krijgen op beeldende kunst en van binnenuit kennis maken met een Utrechtse culturele organisatie? Deze functie bied je de mogelijkheid om ervaring op te doen met het omgaan met klanten en een kunstcollectie en alle aspecten die daarbij horen. Wij bieden een detacheringsovereenkomst. Salarisindicatie: € 1.675,- op basis van 36 uur p.w.

Reacties 
Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kun je vóór vrijdag 21 april 2017 mailen naar Nicoline Schipper,
n.schipper@kunstuitleenutrecht.nl o.v.v. vacature baliemedewerker / kunstadviseur. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ons bellen: 030-2861980.