Sta jij bekend om je goede communicatieve vaardigheden? Weet jij mensen te enthousiasmeren voor Article? Wil jij je inzetten om met Article een groter publiek te bereiken en mooie samenwerkingen op te zetten? En wil je daarmee je eigen netwerk in de kunstwereld uitbreiden? Lees dan verder, want Article is op zoek naar versterking van de redactie op het gebied van PR!

ARTICLE is een wetenschappelijk tijdschrift dat ingaat op actuele thema’s binnen de beeldende kunst, architectuur en vormgeving. Article verschijnt tweemaal per collegejaar en wordt uitgegeven door studenten en alumni Kunstgeschiedenis van de Universiteit Utrecht voor een breed publiek van kunstliefhebbers. Het tijdschrift is gelieerd aan Stichting Art en biedt studenten en jonge alumni een podium voor hun onderzoeksresultaten naast artikelen van gerenommeerde vakgenoten. De redactie werkt op vrijwillige basis en vergadert eens in de twee weken.

Functie
Als medewerker externe communicatie onderhoud jij contacten met externe relaties, zoals musea en andere culturele instellingen. Samen met de andere pr-redacteur(s) ben je verantwoordelijk voor de communicatie van de activiteiten van Article naar buiten toe. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het organiseren van de lanceringen, legt contact met relevante organisaties en werft advertenties. Een belangrijk doel is het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van Article.

Deze functie is een waardevolle aanvulling op je CV en een uitgelezen kans om nieuwe vaardigheden op te doen en je netwerk te vergroten. Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met korte motivatie naar article@stichting-art.nl.

http://www.tijdschriftarticle.nl/2018/02/02/vacature-externe-communicatie-bij-tijdschrift-article/