[tab_container initial_open=”1″]

34e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Maud Buiten, Marloes Verheijen, Anouk Haamans, Janne de Kock, Niels Weijenberg en Luz Weekenstroo.

Jaarverslag test

[/wc_row]

33e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Thomas Dievelaar, Annette Knol, Robin Raaijmakers, Liza Kerlen en Eveline Rog.

Jaarverslag

32e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: James Hannan, Nina Fontijne, Reneé Volkers, Marike Geurts en Michael Ros.

[/wc_row]

31e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Stevie Nolten, Jerry Stolte, Patricia Lay, Bram Donders en Anke Westerman.

30 bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Björn van de Logt, Elbrich Brunner, Marie Stel, David Snels en Zaida Hesta.

[/wc_row]

29e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts Bernadette de Heer, Sanne Coopmans, Aleid de Jong, Catelijne van den Bosch en Tim Poelman. [wc_row][wc_column size=”one-half” position=”first”] Jaarverslag

[/wc_row]

28e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts Ida Peters, Emma van Wolferen, Wilemine Mink, Murielle van der Meer en Saskia Minjon.

27e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Nina Swaep, Roos Staats, Margot van Dorst, Ranil Jonker en Lindy de Heij.

Het jaarverslag over het jaar 2009-2010 is hier te lezen.

26e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Michelle Hendrickx, Vera van Belle, Adelheid Smit, Victorien Koningsberger en Sabine van Noord. Het jaarverslag over het jaar 2008-2009 is hier te lezen.

25e bestuur der Stichting Art Van links naar rechts: Alison Jenkins, Eefje Zalm, Lieve d’Hont, Evelien Pothoven, Marloes Soer en Ellis Dullaart.

24e bestuur der Stichting Art Annemiek Rens, Karlijn de Jong, Laure van Berkel, Joanne Dijkman en Nicky Pouw.

23e bestuur der Stichting Art Cathelijne Dapiran, Annemiek Rens, Nicky Pouw, Marlyne Stolker en Joanne Dijkman.

22e bestuur der Stichting Art Ria Laanstra, Cathelijne Dapiran, Janine Hofland, Joyce Veen.

21e bestuur der Stichting Art Anne Tegelaar, Ria Laanstra, Suzanne Veldink, Henriette Graveland en Kathelijn Sielhorst.

20e bestuur der Stichting Art Suzanne Veldink, Marlies de Waard en Anne Tegelaar.

19e bestuur der Stichting Art Jenny Barendregt, Marlies de Waard en Jacobine Wieringa.

17e bestuur der Stichting Art Jenny Barendregt, Marit Gruys en Minke Vos.

16e bestuur der Stichting Art Ilse Wessels, Marie-Jose Wuijts en Ester Lebbink.

14e bestuur der Stichting Art Roosmarijn Ubink, Nicole Jansen, Henk van der Eijk en Annemarie van Hummel.

12e bestuur der Stichting Art Eveline Nuijten, Billie-Jo Krul, Henk van der Eijk en Talitha van Dijk.

11e bestuur der Stichting Art Jennifer Scholl, Gerlofke Hekelaar, Judith Karis en Edmée Muller.

10e bestuur der Stichting Art Marcel van Ool, Liesbeth Westerlaken, Nienke Vette en Katja van Nus.

9e bestuur der Stichting Art Bernadette Klein Douwel, Jolijn Zuring,  Katja van Nus en Josée Rojer.

8e bestuur der Stichting Art Flora van Regteren Altena, Christina Hosman, Liesbeth Eshuis, Marie-Louise Dubois.

7e bestuur der Stichting Art Arienne Karlietis, Diderik van Bottenburg, Pascale Pere en Martine Bruggeman.

6e bestuur der Stichting Art Arienne Karlietis, Leon Daemen, Diderik van Bottenburg, Marika Kruyt en Anita Peeters.

5e bestuur der Stichting Art Freya Kemper, Carolien Paters en Manon van der Wiel.

3e bestuur der Stichting Art Mariëtte Dolle, Freya Kemper, Manon van der Wiel, Rens Bod en Carolien Paters.

1e bestuur der Stichting Art Cécile van der Harten, Jacky Limvers, Frank van den Hoek en Jan van Hasselt.

[/tab_container]