Zin in een feestje? Sleep jij jouw vrienden ook altijd mee naar de film? Zou je het leuk vinden als meer jongeren naar arthouse films zouden gaan? Ben jij enthousiast, creatief, ondernemend en houd je bovenal van de Nederlandse film? Dan zoeken wij jou!

Na een eerste succesvolle editie van de Nederlandse Filmnacht in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen en Eindhoven heeft Filmtheater ’t Hoogt de Nederlandse Filmnacht naar Utrecht gehaald. Tijdens deze nacht organiseren we een voorpremière van een Nederlandse arthouse film en is er daarnaast plaats voor veel randprogrammering (denk aan optredens van bands, een kunstexpositie of een theaterperformance; allemaal van Utrechtse bodem!).
Om deze nacht in het voorjaar van 2017 te realiseren, zijn wij op zoek naar jonge enthousiaste filmliefhebbers. Je kan aan de slag met de programmering, acquisitie, productie of marketing en communicatie. We vragen hiervoor ongeveer drie uur per week van je tijd, 100% van je energie en 150% van je creativiteit. Daar tegenover bieden wij jou 600% van onze gezelligheid (en een medewerkerspas van ’t Hoogt waarmee je onbeperkt gratis naar de film kan!). Met een klein groepje zorgen wij ervoor dat de Nederlandse filmnacht harder wordt dan Carnaval, Koningsdag, de Gay Pride en de WK finale bij elkaar!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je motivatie en CV vóór woensdag 16 november 17.00 uur naar filmnacht@hoogt.nl. Ook bij vragen kan je altijd mailen. We zien je reactie graag tegemoet!

Safirah en Ivo
Initiatiefnemers de Nederlandse Filmnacht Utrecht