Zorg dat je de Night Fever te pakken krijgt, want het wordt tijd om het collegejaar een swingende start te geven tijdens het eerste Let’s GO-feest van het jaar: Let’s GO Disco! Felle kleuren, glitters, strakke leggings met wijde pijpen en groot, groter, grootst haar: de seventies komen tot leven tijdens dit funky feest. 10 september zal de discohemel om 23:00 losbarsten in Club LUX.

> KAARTEN <

Kaarten zullen in de voorverkoop slechts €4,- kosten. Op de avond zelf zal daarnaast een beperkt aantal kaarten voor €5,- aan de deur te koop zijn.

!!! OP = OP !!!

>VOORVERKOOP<

Op de volgende momenten kun je kaartjes in de voorverkoop bemachtigen bij de rode banken in Drift 21:

Maandag 8 september: 11:00-16:00
Dinsdag 9 september: 11:00-16:00
Woensdag 10 september: 11:00-16:00

> BELANGRIJKE INFO <

Als je in de voorverkoop een kaartje hebt weten te bemachtigen, zorg dan dat je in ieder geval een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Als je een kaartje aan de deur koopt, neem dan bovendien ook je collegekaart mee! Het feest is toegankelijk voor iedereen die 17 jaar of ouder is, maar alcohol zal uiteraard alleen verkocht worden aan 18+. Hier zullen we polsbandjes voor gaan gebruiken.
Muntjes kosten €2,- per stuk en dit keer hanteren we naast de normale, herbruikbare Let’s GO-munten ook breekmunten. Bier en fris kosten 1 muntje, wijn kost anderhalf muntje.