WANTED: Festival volunteers
Impakt biedt een kritische en creatieve kijk op de hedendaagse mediacultuur en op innovatieve audiovisuele kunsten in een interdisciplinaire context. We onderzoeken vraagstukken op het snijvlak van de maatschappij, digitale cultuur en media vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, zoals kunst, wetenschap en technologie.

Kom dit jaar van 25-29 oktober naar Impakt Festival 2017: Haunted Machines & Wicked Problems, samengesteld door Natalie Kane and Tobias Revell. Het programma van deze editie van het Impakt Festival gaat op zoek naar de relatie tussen technologie, religie, magie en het occulte. Door middel van het kader van mythologie, magie en monsters, zal een internationale line-up van sprekers, optredens, denkers, kunstenaars, ontwerpers en technologen bekijken hoe in magie, het spektakel gebruikt wordt om technische processen te verbergen; hoe in mythes we verhalen en narratieven bouwen om complexe technologie in de cultuur te assimileren; en hoe we monsters gebruiken wanneer dingen verkeerd gaan en mensen geschaad worden.

Heb jij zin om mee te werken aan een festival vol kunst, muziek en film?Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Impakt. Wil jij ons helpen om ook deze editie tot een succes te maken? We zoeken mensen die mee willen werken in de aanloop naar, tijdens en/of na het festival,  voor hulp in de opbouw/afbraak, catering, chauffeurs, baliewerkzaamheden, stagemanagers, enz. We hebben fulltime functies, maar ook flexibelere diensten.

Meld je aan met dit formulier.
Voor meer informatie kun je mailen naar volunteers@impakt.nl
of bellen naar 030-294 44 93 en vraag naar Christine.