Laat ik beginnen door te zeggen dat ik absoluut niet wil klagen of zeuren of mekkeren, o oeps ik bedoel natuurlijk knorren. Ik heet Francis Bacon, maar jullie kunnen me natuurlijk ook kennen als Frank, Fransje, de koffibig of de koffiepas en over deze laatste wil ik het nou net even hebben. Ik zie elke dag Art-ers het kantoor in- en uitlopen en mag dan blij mee op avontuur naar de koffie-automaat. Daar zetten we samen koffie, espresso en chocochino’s. Al die duizenden koffies is hard werken, maar ik doe het graag voor de Art-ers 🙂
Het is alleen zo jammer dat de werkdruk tegenwoordig zo hoog ligt, ik heb het gevoel dat ik niet echt meer gezien wordt als Francis, alleen nog als de koffiepas! En Kerst is juist een tijd om nader tot elkaar te komen, want samen in een vreemde stad is het zo veel gezelliger. Ik verheug me erg op het kerstdiner met mijn familie ( die staan ook op de foto 🙂 ) en even uitrusten in de kerstvakantie. Even opladen. En daarna? Terug naar mijn tweede thuis, het Art-kantoor. Zullen we na de kerstvakantie dan even gezellig bijkletsen, tijd voor elkaar nemen en dan daarna weer samen op avontuur?