Afgelopen Evenementen

24 mei 2022,19:30 - 23:30
Café Marktzicht, Breedstraat 4
Utrecht, Utrecht Nederland

Stichting Art heeft al vele themaborrels gekend, maar deze borrel is extra bijzonder: we gaan een steentje bijdragen aan de voedselbank! Soms is koken als student een uitdaging, maar toch mogen we uiteindelijk onszelf gelukkig prijzen dat we nog rond kunnen komen met die pasta pesto. Sommigen zit het helaas wat minder mee. Om deze personen iets meer uit de brand te helpen, zullen we de 24e wat van onze etenswaren bij elkaar verzamelen en doneren aan de voedselbank. Iedereen heeft wel een blik bonen, of een zak chips die ze kunnen missen. Daarnaast gaan we natuurlijk borrelen als vanouds, in het oude vertrouwde Marktzicht, vanaf 19:30. Wil je langskomen en wat meebrengen? Mail dan naar secretaris@stichting-art.nl.

Humanities League

26 mei 2022,08:00 - 17:00

Elk jaar organiseert SVO Geesteswetenschappen het gezelligste sportieve evenement van het jaar: de Humanities League! Tijdens deze dag zul je voetballend de strijd aangaan met teams van andere studieverenigingen of -stichtingen. Dit jaar zal Humanities League plaatsvinden op woensdag 29 juni van 12:30 tot 18:00 op Sportpark Koningsweg. De kosten zullen rond de 10 euro per team bedragen (de precieze prijs zal later bekend worden gemaakt) en de teams bestaan uit minimaal 7 mensen. Je kunt je individueel of als team opgeven via de inschrijflink. Als je je individueel aanmeldt, zorgen wij dat je in een leuk team komt. We hopen jullie allemaal daar te zien!

Veel sportief liefs,
Humanities League Commissie van SVO 2021-2022

juni 2022

Lezing Thijs Hagendijk: De Kunst van het Stoken

1 juni 2022,19:00 - 21:00
Drift 25, 1.02, Drift 25
Utrecht, Utrecht Nederland

Wat: lezing over vuur, ovens, kunst en chemie in de 17e-eeuw
Wie: Thijs Hagendijk, docent aan de Universiteit Utrecht
Wanneer: 1 juni 2022, 19:15 - 21:00
Waar: Drift 25, Zaal 102

Carrièredag 2022

3 juni 2022,13:30 - 17:00
Het Huis Utrecht, Boorstraat 107
Utrecht, Utrecht 3513SE Nederland

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse carrièredag. Vier kunsthistorische professionals zullen ons alles vertellen over hun loopbaan en werkervaringen. Deze leerzame middag is unieke netwerkkans voor iedere student. Na afloop is er een borrel waar verder genetwerkt kan worden met de sprekers en andere gasten.

Vrijdag 3 juni
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107, Utrecht
Inloop vanaf 13.45u
Start programma om 14.00u

Aanmelden kan door te mailen naar: carrierecommissie@stichting-art.nl
Aanmelddeadline: woensdag 1 juni

KunstNED Symposium

7 juni 2022,13:00 - 16:00
Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59
Nijmegen, Gelderland 6511TB Nederland

Wil jij eens zien hoe de studie kunstgeschiedenis er buiten je eigen stad uitziet? Ben jij geïnteresseerd in nieuwe inzichten vanuit verschillende kunsthistorische visies? Kom dan op 7 juni naar het symposium, georganiseerd door KunstNED! KunstNED is een samenwerking tussen studies Kunstgeschiedenis door heel Nederland. Na een lange tijd van afzondering van elkaar, kunnen we nu met trots aankondigen dat KunstNED weer terug is. Op dinsdag 7 juni zal er een symposium plaatsvinden met als thema 'Roofkunst', met sprekers vanuit Amsterdam, Nijmegen, en Utrecht. Vanaf 13:00 ben je als kunstgeschiedenisstudent van harte welkom bij Museum Het Valkhof in Nijmegen, waar de activiteit zal plaatsvinden. Hierna is er mogelijkheid om elkaar wat beter te leren kennen door middel van een nabespreking en een eventuele borrel. Meld je aan via https://www.cognitoforms.com/StichtingArt1/AanmeldingKunstNEDSymposium en neem je medestudenten mee naar Het Valkhof. Nadere informatie over het programma zal spoedig volgen. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Lieve groetjes,
Kanvas Amsterdam, OSK Nijmegen & Stichting Art