Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2022

ACO Driejarenplan

juni 8,08:00 - 17:00
Drift 23, 1.04, Drift 23
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps

Dit jaar zal er een extra ACO plaatsvinden, betreffende het driejarenplan. Elke drie jaar schrijft Stichting Art een nieuw driejarenplan om in de opvolgende jaren Art te verbeteren met doelstellingen op de lange termijn. Inzicht en inspraak voor de contribuanten wordt geboden op het derde ACO van dit studiejaar, op 8 juni om 19:30, op Drift 23 lokaal 1.04. Kom lang als je wil meepraten of -denken over dit vernieuwde plan. Na het ACO zal er natuurlijk ook een afterborrel worden gehouden, ook als je hier wil langskomen, meld je aan! Wil je aanwezig zijn op het ACO en de borrel? Meld je dan aan via secretaris@stichting-art.nl.

Meer weten »

Architectuurrondleiding Tilburg

juni 8,08:00 - 17:00
De LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000
Tilburg, Noord-Brabant 5041SG Nederland
+ Google Maps

Het beste gebouw ter wereld word je niet zomaar! De LocHal in Tilburg is dan ook een bijzonder project en inmiddels overladen met prijzen. Ben je benieuwd naar het verhaal erachter en wil je de LocHal wel eens zelf ervaren? Meld je dan aan voor de architectuurrondleiding door het Stationsgebied van Tilburg. Behalve de LocHal staan de volgende projecten op het programma: het stationsgebouw van Koenraad van der Gaast (1965) en Cepezed (2017), de Willem II passage van Civic Architects (2017), het Burgemeester Stekelenburgplein van Quadrat (2017) en de Houtloods van Bedaux De Brouwer architecten (2013).

De rondleiding vindt plaats op 24 juni. Start rondleiding: 13:00 aan de centrumzijde van het station (einde ca. 15:00)

Architect Allard de Goeij, van Braaksma & Roos architecten (samen met Civic en Inside Outside de architecten van de LocHal) zal je rondleiden. Heb je interesse? Meld je dan aan door te mailen naar secretaris@stichting-art.nl

Meer weten »

Commissie Bedankdag

juni 17,13:00 - 17:00
Wilhelminapark Utrecht, Utrecht Nederland + Google Maps

De commissies hebben zich afgelopen jaar hard ingezet, door alle voorspoed en tegenslagen van het chaotische jaar. Soms kostte het wat moeite en was het even stressen, maar uiteindelijk zijn ook dit jaar weer geweldige activiteiten neergezet en hebben de commissies goede hulp verleend waar we bij Art natuurlijk niks anders dan dankbaar voor kunnen zijn. Daarom is op 17 juni ieder commissielid van harte uitgenodigd voor een zonnige picknick in het Wilhelminapark. Het bestuur verzorgt voor jullie een High Tea met lekkernijen! Vanaf 13:00 kan je samen met je commissiegenootjes langskomen en het jaar met een volle maag afsluiten. Mis het niet, jullie hebben het verdiend! ❤️

Meer weten »

Eindborrel

juni 28,19:30 - 23:00
Café Marktzicht, Breedstraat 4
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps

Over twee weken is alweer de laatste borrel van het jaar. Tijd om feestelijk af te sluiten dus! Om alvast goed in de stemming te komen voor het eindfeest van geesteswetenschappen, zullen we vanaf 19:30 in Café Marktzicht de voorpret starten. Daarna gaan we om 23:00 gezamenlijk naar het feest. Wil jij ook de pret niet missen? Je kan je alvast aanmelden via secretaris@stichting-art.nl. De kaartjes voor het feest zijn in de promo van het feest te vinden!

Meer weten »

Eindfeest

juni 28,23:00 - 23:30
Club Maggy, Oudegracht aan de Werf 154
Utrecht, Utrecht 3511 AL Nederland
+ Google Maps

Wat wilde jij worden toen je vroeger klein was? Dokter, piloot, prinses of model? Met de zomervakantie in zicht houden we ons natuurlijk allemaal bezig met deze vraag. Dinsdag 28 juni gaan we met verschillende studieverenigingen en -stichtingen terug in de tijd naar wat we vroeger later wilden worden. Van 23.00 tot 04.00 ben je welkom in Club Maggy om je (kinder)wens in vervulling te laten gaan en je droomberoep alvast voor één avond uit te oefenen. 

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: https://usatlas.codex.link/publicly/subscribeEvent/446

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen