Afgelopen Evenementen

september 6,19:30 - 23:30
Café Marktzicht, Breedstraat 4
Utrecht, Utrecht Nederland

September is weer aangebroken, we zijn klaar voor een gloednieuw jaar! Dat moet natuurlijk feestelijk geopend worden met een borrel in ons favoriete café Marktzicht. Op dinsdag 6 september vanaf 19:30 zijn jullie allen weer van harte welkom om elkaar weer te zien, en nieuwe gezichten te leren kennen. Heb jij er al zin in? Stuur dan een mailtje naar secretaris@stichting-art.nl en we zien je volgende week!

Commissiemarkt

september 13,15:00 - 18:00
Drift 23, 2.07, Drift 23
Utrecht, Utrecht Nederland

Commissieleden, de drijfveer achter Stichting Art. Waardoor kunstgeschiedenisstudenten de grootste avonturen beleven op reis, leren van vakmensen bij symposia en lekker kunnen feesten. Ben je benieuwd naar de verschillende commissies die bij Stichting Art horen? Kom dan naar de commissiemarkt die plaatsvindt op 13 september van 15.00 tot 18.00. Voor eerstejaars komt dit al helemaal goed uit, jullie kunnen zo uit je hoorcollege naar de markt komen! Heb je dan nog werkcollege, niet getreurd, we zijn er tot 18:00 🙂. We zien jullie graag op drift 23 lokaal 207!

Let’s Go UFO

september 14,23:00 - 23:30
Basis, Oudegracht aan de Werf 97
Utrecht, Utrecht 3511AL Nederland
€5,30

Lang lang geleden, in een Werfkelder hier ver vandaan… gingen we op reis naar de nieuwe editie van Let’s GO. Het ruimteschip gaat naar Let’s Go UFO, een feest dat buitenaards is. Op 14 september vieren wij in de Werfkelder (Basis) het feest met een intergalactisch ruimte-thema. De ticketverkoop zal op 29 augustus om 12:00 openen en de tickets gaan 5,30 kosten. Er is maar een zeer beperkt aantal plekken vrij op het ruimteschip dus weer er snel bij! De code voor de tickets: SpaceshipsART89

Wissel-ACO en afterborrel

september 15,19:00
Sweelinckzaal, Drift 21 + Google Maps

Op 15 september is het zover: de grote wissel van bestuur 39 naar bestuur 40! Er zal gereflecteerd worden op het afgelopen jaar, de enquête zal worden besproken, en niet onbelangrijk: de plannen voor het komende jaar! De inloop is om 19:00 in de Sweelinckzaal op Drift 21. We zullen starten om 19:30. Het zal een feestelijke gelegenheid worden met het nieuwe bestuur, dit wil je niet missen! Zeker omdat na het ACO er een geweldige borrel zal plaatsvinden. Meld je aan via secretaris@stichting-art.nl.

Applied History Conferentie

september 24,10:00 - 17:00
Academiegebouw, Aula, Domplein 29
Utrecht, Utrecht 3512JE Nederland

Zaterdag 24 september vindt de Applied History Conferentie plaats. Tijdens de conferentie worden er vijf thema’s behandeld die verdeeld zijn in 2 sessies, in totaal kan je dus 2 thema’s bijwonen. In de eerste sessie kan je kiezen uit de onderwerpen 'Presentism' (een engels panel), 'Contractonderzoek' en 'Rechtspraak'. De onderwerpen 'Crisis' en 'Reconstructies' (Gegeven door Sanne Frequin!) vinden plaats in de tweede sessie. Op de tweede slide staat een uitgebreid schema. Tussen 10:00 en 17:00 zijn jullie welkom in het Academiegebouw op het Domplein in Utrecht. Meld je aan via de Qr-code of de link.

De organisatoren zijn nog op zoek naar mensen die een klein verslag van de dag willen schrijven en een fotograaf die de dag vast willen leggen tegenover leuke waardebonnen! Heb je interesse? Stuur dan een mail naar c.e.a.wesselink@uu.nl.

+ Exporteer Evenementen