Voedselbank borrel

mei 24,19:30 - 23:30

Stichting Art heeft al vele themaborrels gekend, maar deze borrel is extra bijzonder: we gaan een steentje bijdragen aan de voedselbank! Soms is koken als student een uitdaging, maar toch mogen we uiteindelijk onszelf gelukkig prijzen dat we nog rond kunnen komen met die pasta pesto. Sommigen zit het helaas wat minder mee. Om deze personen iets meer uit de brand te helpen, zullen we de 24e wat van onze etenswaren bij elkaar verzamelen en doneren aan de voedselbank. Iedereen heeft wel een blik bonen, of een zak chips die ze kunnen missen. Daarnaast gaan we natuurlijk borrelen als vanouds, in het oude vertrouwde Marktzicht, vanaf 19:30. Wil je langskomen en wat meebrengen? Mail dan naar secretaris@stichting-art.nl.

mei 24
Tijd: