Powerpoint Presentatie Parade

mei 23,19:30 - 21:30

Vind jij het soms lastig te presenteren en zou je hier een extra keer mee willen oefenen, zonder dat je er een cijfer voor krijgt? Of praat je juist graag iedereen de oren van het lijf? Dan is de Powerpoint Presentatie Parade echt iets voor jou! Op 23 mei om 19:30 ben je van harte welkom in de Sweelinckzaal op Drift 21 om te leren presenteren. Het werkt als volgt: je krijgt op de avond zelf een voorgemaakte presentatie toegewezen over een kunsthistorisch onderwerp. Zonder dat je weet wat er op de slides staat, krijg je 5 tot 10 minuten om deze op je best te presenteren. Afhankelijk van wat je fijn vindt kan je dit compleet onvoorbereid doen, √≥f na je aanmelding je onderwerp toegestuurd krijgen zodat je je nog een beetje kan inlezen en voorbereiden. Dit is de perfecte kans om je nog eens te focussen op belangrijke presentatie-skills. Denk aan het op orde houden van een argument, een vloeiende lijn door je presentatie laten lopen, of het een keer proberen in het Engels. Wat je ook wil oefenen, het kan hier! Wil je meedoen? Meld je dan aan via comm.intern@stichting-art.nl en vermeld (als je dat wil) welke skill je wil trainen, of wat voor onderwerp jou interessant lijkt.

mei 23
Tijd: