• Dit evenement is voorbij.

Paint-Off 2.0!

21 oktober 2020

Na het succes van de eerste Pain Off in april, konden we het niet laten om er nog eentje te organiseren! Op woensdag 21 oktober krijgen jullie weer de kans om jullie artistieke talenten aan de wereld tentoon te stellen. Vanaf het moment dat de wekker gaat, tot het moment dat de klok middernacht slaat en je laptop weer in een pompoen verandert, heb je de tijd om een meesterwerk te recreëren in MS Paint (of Paint S voor Apple). De te recreëren meesterwerken zullen bij aanvang van de competitie via Whatsapp bekend gemaakt worden. Onze deskundige vakjury zal verscheidene winnaars uitroepen in verschillende categorieën. Deze winnaars krijgen uiteraard eeuwige roem en een speciaal plekje op de social media van Stichting Art.
Meld je aan door een mailtje te sturen met je telefoonnummer naar secretaris@stichting-art.nl!

21 oktober 2020
Evenement Categorie: