Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Biercantus

24 februari 2021,20:00 - 23:00

Het is weer zover: het jaarlijkse zang- en drankfestijn dat de cantus heet zal dit jaar via de digitale kanalen toch plaatsvinden, en hoe! Voor de zachte prijs van maar liefst €6,50 krijg je een pakket met lekkers een liedboek en vooral heel veel bier. Altijd al gedroomd van een eigen bierpul tijdens de cantus die je daarna ook nog eens mag houden? Ook dat is mogelijk, voor enkel negen euromunten krijg je het deluxe cantuspakket met daarin ook jouw eigen bierpul.
Voor deze cantus hoef je niet halsoverkop nog snel een soort-van-presentabel bovenstuk aan te trekken voordat je voor je scherm kruipt. We zien jullie graag in jullie pyjama, de quarantaine-outfit die je eigenlijk toch al tijdens de meeste colleges draagt. Naast deze ultieme corona-tijden-outfit zullen de corona-maatregelen tijdens de cantus ook strikt gehandhaafd worden. Als de situatie het toelaat om in duo’s voor de webcam te verschijnen, hou dan altijd anderhalve meter afstand van elkaar!
Ben jij er klaar voor om een avond lang uit volle borst mee te zingen en de regels van de procantor naar hartenlust op te volgen? Wil jij je adt-talent delen met de leden en contibuanten van Atlas, Awater, Incognito, AKT, Art en Alias? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via de onderstaande link!
 

Gegevens

Datum:
24 februari 2021
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,
Site:
https://usatlas.codex.link/publicly/subscribeEvent/210

Locatie

Online

Organisatoren

Art
AKT
Atlas
Awater
Alias
Incognito