KunstNED Symposium

juni 7,13:00 - 16:00

Wil jij eens zien hoe de studie kunstgeschiedenis er buiten je eigen stad uitziet? Ben jij geïnteresseerd in nieuwe inzichten vanuit verschillende kunsthistorische visies? Kom dan op 7 juni naar het symposium, georganiseerd door KunstNED! KunstNED is een samenwerking tussen studies Kunstgeschiedenis door heel Nederland. Na een lange tijd van afzondering van elkaar, kunnen we nu met trots aankondigen dat KunstNED weer terug is. Op dinsdag 7 juni zal er een symposium plaatsvinden met als thema ‘Roofkunst’, met sprekers vanuit Amsterdam, Nijmegen, en Utrecht. Vanaf 13:00 ben je als kunstgeschiedenisstudent van harte welkom bij Museum Het Valkhof in Nijmegen, waar de activiteit zal plaatsvinden. Hierna is er mogelijkheid om elkaar wat beter te leren kennen door middel van een nabespreking en een eventuele borrel. Meld je aan via https://www.cognitoforms.com/StichtingArt1/AanmeldingKunstNEDSymposium en neem je medestudenten mee naar Het Valkhof. Nadere informatie over het programma zal spoedig volgen. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!
Lieve groetjes,
Kanvas Amsterdam, OSK Nijmegen & Stichting Art