Dies symposium: Terug in de kindertijd

mei 17,19:30 - 22:30

“Dat kan mijn kleine zusje ook!’’ Iedereen heeft wel een keer stilgestaan bij een modern schilderij en gedacht dat die dure Karel Appel toch verdacht veel leek op jouw eigen kindertekeningen van vroeger. De kunstgeschiedenis kent namelijk een langdurige traditie van het teruggrijpen op het verleden. Op dinsdagavond 17 mei organiseert de symposiumcommissie haar jaarlijkse symposium in de Senaatszaal van het Academiegebouw, met als thema Terug in de Kindertijd! Drie gastsprekers uit het werkveld zullen vertellen over hun kijk op kunst door, voor en mét kinderen, evenals hun persoonlijke ervaring met nostalgie in de kunst. Ook niet-Art-ers zijn tegen een kleine betaling (€5) meer dan welkom! Na afloop is er een borrel om na te kletsen onder het genot van een drankje. Wil je erbij zijn? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar symposium@stichting-art.nl!

Wat: Jaarlijkse Dies-symposium van Stichting Art
Wie: drie gastsprekers, waaronder ontwerper Floris Hovers
Wanneer: 17 mei, 19:30 – 22:30 (borrel na afloop)
Waar: Senaatszaal, Academiegebouw Universiteit Utrecht
Kosten: gratis voor leden van Stichting Art, 5 euro voor niet-Art-ers
Aanmelden: stuur een mailtje naar symposium@stichting-art.nl!

mei 17
Tijd: