• Dit evenement is voorbij.

[VERZET NAAR SEPTEMBER] De Scriptieparade | Tijdschrift Article x Stichting Art

juni 10,19:30 - 22:00

Tijdschrift Article x Stichting Art organiseren: De Scriptieparade
Wat gebeurt er met een scriptieonderzoek als het af is? Het feest eindigt vaak op de digitale archiefplanken van Igitur. De scriptie: het is het onvermijdelijke magnum opus van iedere kunstgeschiedenisstudent, de finale van ons eigen songfestival. Waar de een met weemoedig verlangen terugblikt op een periode van complete onderdompeling in een eindeloze stroom aan informatie, krijgt de ander licht angstzweet bij de herinnering aan kritische vragen bij de wekelijkse onderzoeksupdate. Maar hoe dan ook: het scriptieproces is een bijzondere periode.
Tijdens de scriptieparade op is er voor iedereen de gelegenheid hun eigen onderzoek op creatieve en laagdrempelige wijze te delen met iedereen die maar wil luisteren. Wil jij graag vertellen over dat ene bizarre archiefbezoek, over de grote ontknoping die maar uitbleef, of wil je gewoon graag alle prachtige afbeeldingen uit je eindwerk wereldkundig maken?
Meld je aan om 5-10 minuten te vertellen op de scriptieparade met een mailtje naar article@stichting-art.nl Alle vormen van scriptievertellingen zijn welkom! De scriptieparade is op 10 juni vanaf 19:30, aanmelden om te spreken kan tot 26 mei.

juni 10
Tijd: