Commissieborrel

september 22,20:00 - 23:59

Stichting Art heeft ook dit jaar weer een rijkelijk aanbod aan commissies van allerlei soorten en maten. In een commissie kan je op een laagdrempelige manier andere Art-ers met dezelfde interesses leren kennen. Zo organiseert de ene commissie gezellige workshops, regelt de andere museumbezoeken, designt weer een andere ons promotiemateriaal, regelt nog een andere sponsordeals, en ga zo maar door. Er zullen zelfs een duurzaamheidscommissie en een kunstcommissie in het leven worden geroepen dit jaar! Om jullie allen wegwijs te maken binnen dit grote aanbod, organiseren we op woensdag 22 september om 20:00 een heuze commissieborrel. Kom langs, neem een drankje, laat je informeren en kijk welke commissie je hartje begeert. Meld je van tevoren aan via secretaris@stichting-art.nl.

Wil je zelf alvast op onderzoek uit? Kijk dan op stichting-art.nl/commissies

september 22
Tijd: