• Dit evenement is voorbij.

Art goes Tweetakt: The Greatest Show on Earth

8 april 2019,19:00 - 23:59

Sinds dit collegejaar heeft Stichting Art er een nieuwe partner bij: Tweetakt. Hét culturele festival van Utrecht! Van 29 maart tot 14 april zijn er op diverse plekken in de stad voorstellingen te zien en is het Neude omgetoverd tot heus Festivalplein. Van 29 maart tot 16 juni is Tweetakt op Fort Ruigenhoek, waar vooral beeldende kunst te zien en te beleven zal zijn. De cultuurcommissie heeft een super interessante en leuke voorstelling uitgekozen waar je als Art’er voor een zeer gereduceerde tarief van €3,50 heen kan!

The Greatest Show on Earth is de afstudeervoorstelling van de Vlaamse Louis Janssens en Timo Sterckx. Het is een show over geschiedenis, afstuderen en beginnen. Geschiedenis staat niet vast, mensen maken het. Het gaat er steeds om wie het samenstelt, wie er deel van uitmaakt en wie niet. Dat weten wij als kunsthistorici in spé maar al te goed, natuurlijk… The Greatest Show on Earth gaat over wie er in het licht staat, en wie in de coulissen. Het is een spel van opkomen en afgaan van mensen die dingen proberen, uitvinden, hopen, bedenken, uitspreken en vergeten. Eigenlijk zoals alle studenten dus. Of misschien wel alle mensen. Komt dat zien!
Meld je vóór 1 april aan via cultuurcommissie@stichting-art.nl.

Datum: maandag 8 april (in de reflectieweek)
Locatie: Theater Kikker
Tijd: aanvang 19:00 u.