Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Art goes Christie’s

8 maart 2013,10:00 - 12:00

Gratis

De activiteitencommissie was overweldigd door de belangstelling voor de rondleiding bij Christie’s. Daarom heeft de commissie een tweede rondleiding geregeld! Beide rondleidingen zitten helaas al vol.
Als toekomstige kunsthistoricus heeft u vast al eens willen weten hoe het er achter de schermen van een groot veilinghuis aan toe gaat. Daarom neemt Art u mee naar het wereldberoemde Christie’s in Amsterdam! Hier krijgen wij een rondleiding van niemand minder dan Jop Ubbens, chairman, chief auctioneer, kunsthistoricus, en van onze eigen universiteit! Hij zal ons aan de hand van de werken uit de eerste veiling van het jaar, Nineteen to Now, die in het teken staat van schilderijen en sculptuur van de 19e eeuw tot heden, iets vertellen over Christie’s, de kunstmarkt en het veilingwezen.

De rondleiding vindt plaats op vrijdag 8 maart om 10 uur ’s ochtends en er zijn geen verdere kosten aan verbonden! Informatie over de reis naar Amsterdam zal t.z.t volgen. Voor vragen kunt u mailen naar activiteitencommissie@stichting-art.nl !

art_goes_christies_banner

Gegevens

Datum:
8 maart 2013
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Christie’s
Cornelis Schuytstraat 57
Amsterdam, Netherlands