• Dit evenement is voorbij.

Architectuurrondleiding Tilburg

juni 8,08:00 - 17:00

Het beste gebouw ter wereld word je niet zomaar! De LocHal in Tilburg is dan ook een bijzonder project en inmiddels overladen met prijzen. Ben je benieuwd naar het verhaal erachter en wil je de LocHal wel eens zelf ervaren? Meld je dan aan voor de architectuurrondleiding door het Stationsgebied van Tilburg. Behalve de LocHal staan de volgende projecten op het programma: het stationsgebouw van Koenraad van der Gaast (1965) en Cepezed (2017), de Willem II passage van Civic Architects (2017), het Burgemeester Stekelenburgplein van Quadrat (2017) en de Houtloods van Bedaux De Brouwer architecten (2013).

De rondleiding vindt plaats op 24 juni. Start rondleiding: 13:00 aan de centrumzijde van het station (einde ca. 15:00)

Architect Allard de Goeij, van Braaksma & Roos architecten (samen met Civic en Inside Outside de architecten van de LocHal) zal je rondleiden. Heb je interesse? Meld je dan aan door te mailen naar secretaris@stichting-art.nl

juni 8
Tijd: