De universiteit is gestart met het proces om te komen tot een nieuw strategisch plan voor de periode 2016-2020. In de periode tussen oktober en december worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd, waar medewerkers, UU studenten en stakeholders wordt gevraagd om mee te denken over de toekomst van de universiteit. Wat maakt dat studenten kiezen voor de Universiteit Utrecht? Wat maakt de universiteit uniek en waar zouden we de komende jaren aan moeten werken om ervoor te zorgen dat de gemotiveerde studenten kiezen voor Utrecht? Waar loop je tegen aan in je studie, en wat zou jij veranderen als je een dag lid zou zijn van het College van Bestuur?

Wil jij je stem laten horen over wat er goed is aan de universiteit en wat er beter kan? Ga dan zeker naar het debat op 7 december!

Deze bijeenkomst is voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Aanmelden is niet nodig. We raden je aan om vooraf nog even deze site te checken voor eventuele laatste (locatie-)wijzigingen. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en de bijeenkomst kan (deels) in het Engels worden gehouden.

Debat Universiteit Utrecht
7 december 2015
10:00 – 12:00
Academiegebouw, Aula, Domplein 29, Utrecht
Kosten: gratis