Cultuurcommissie

V.l.n.r. Anne Veere, Lotte, Mara en Valerie.

Daar is ‘ie dan! De spiksplinternieuwe cultuurcommissie, bestaande uit Anne Veere, Lotte, Mara en Valerie. Dit jaar houden wij ons niet alleen met kunstgeschiedenis bezig maar treden wij naar buiten; naar andere culturele gebieden. Die van het theater, van de film, de dans en muziek… Ook zullen we buiten de grenzen van ons kikkerlandje treden voor een kleine, maar fijne reis. We gaan onze uiterste best doen om een aantal spetterende activiteiten voor jullie te organiseren en hopen op een prachtig cultureel jaar!

Lieve Arters, ik zal mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Anne Veere en dit jaar is het aan mij de eer om deze prachtige splinternieuwe commissie voor te zitten. Ik ben een georganiseerde chaos die altijd de touwtjes, en een kop koffie, in handen wil hebben en houdt van doorpakken. Mijn blonde krullen en lippenstift kenmerken mij en ondanks het feit dat ik meestal van hot naar her vlieg (druk, druk, druk) ben ik altijd in voor een praatje. Verder hou ik van gezelligheid, stomme humor en wijn. Ik kijk er enorm naar uit om er met z’n allen een leuk cultureel jaar van te maken en een aantal ontzettend toffe activiteiten neer te zetten!

Hey! Mijn naam is Valerie, en ik ben tweedejaars kunstgeschiedenisstudente. Dit jaar zal ik met veel plezier de rol van secretaris vervullen binnen de Cultuurcommissie (én de Lezingencommissie), omdat ik als perfectionist eenmaal houd van dingen regelen en van mailtjes formuleren. Of überhaupt van schriftelijk formuleren. Mij zal je dus voornamelijk tegenkomen in de vorm van enthousiaste reacties op je aanmeldingen voor activiteiten, of in de vorm van vliegensvlugge antwoorden op al je prangende vragen. Zin in!

Hee! Ik ben Mara, ik ben achttien jaar en ik zit inmiddels in mijn tweede jaar van Kunstgeschiedenis. Na vorig jaar de expositie van Art georganiseerd te hebben mag ik dit jaar deel uitmaken van de gloednieuwe cultuurcommissie en zal ik een poging gaan wagen de commissie voor een financiële crisis te behoeden. Economie was nooit mijn sterkste vak en ik kan niet met Excel omgaan dus ik denk dat het penningmeesterschap mij op het lijf geschreven is. Ik houd van kunst, boeken, muziek, films en (bijna) al het andere wat met cultuur te maken heeft, dus ik heb nu al heel veel zin om met mijn commissiegenoten spetterende activiteiten en de (uiteraard cultureel verantwoorde) Kleine Reis te gaan organiseren! 

Mijn naam is Lotte Bosch (met s-c-h, jawel) en ik ben dit jaar dé PR-persoon van de gloednieuwe cultuurcommissie. Ik ben blij dat ik met deze functie mijn talent voor het bedenken van pakkende Snapchat/Instagram-captions en flauwe alliteraties kan inzetten voor Stichting Art en ik kijk er naar uit om gezellige, culturele activiteiten met jullie te ondernemen (+ op avontuur te gaan tijdens de kleine reis). Effe over mezelf: ik heb (af en toe) een melodramatische houding ten aan zien van het leven en ik denk dat humor het allerbelangrijkste in de wereld is. Verder vind ik schrijven, mensen kijken, foto’s maken en muziek luisteren leuk. Groetjesss