Op 9 februari 2017 organiseert de Universiteit Utrecht de jaarlijkse Carrièredag. Deze dag is speciaal voor studenten, jonge alumni en PhD’s van de Universiteit Utrecht, ongeacht opleiding of studiefase. Op dit evenement kun je organisaties ontmoeten om zodoende mogelijkheden zoals bijbanen,stages,traineeships en startersbanen te ontdekken.
Er zijn op deze 10e editie meer dan 80 verschillende organisaties (corporates, MKB en start-ups) aanwezig in de vorm van workshops, persoonlijke gesprekken,recruitment lunches en een bedrijvenmarkt. Verder zijn er sprekers(Boris van der Ham & Marry de Gaay Fortman), kun je je CV laten checken, kun je een LinkedIn profielfoto maken en krijg je tips en inspiratie voor het betreden van de arbeidsmarkt.
Voor elke faculteit is een breed scala aan organisaties vertegenwoordigd waaronder Microsoft, KPN, ING, UtrechtInc, Accenture, BASF, Rijksoverheid en Kadaster. Kijk voor meer informatie over aanwezige organisaties, activiteiten en inschrijven op de website: http://www.carrieredaguu.nl/.