Dit jaar wordt er ter wille van het lustrumjaar van zowel Alias als Stichting Art, een biercantus georganiseerd in samenwerking met Awater.

De biercantus zal op dinsdag 27 november van 21:30-23:00 plaatsvinden in K-sjot. Toegang is €10,- voor leden, niet leden €12,50. Toegang tot het K-sjot is mogelijk vanaf 21:00, want om 21:30 gaat het dak er toch echt af!

Vanuit sv Awater zal de Procantor zijn: Rik Vangangelt!

Vanuit Stichting Art zal de procantor een speciale afvaardiging vanuit het Sexyherenklooster uit Maastricht zijn: Tim Poelman!
En vanuit Alias zal Iris “de stem” Kooijman het procantorschap op zich nemen!

De kaartjes zijn nu te koop op de bestuurskamers.

Na afloop heb je met het kaartje gratis toegang tot het direct opvolgende Full Moon Cocktail feest.

Neem allen ook vijf euro borg mee voor uw pul en die kunt u dan gelijk weer nuttigen bij het Full Moon Cocktail feest