De afgelopen weken is de carrièredagcommissie druk bezig geweest met het voorbereiden van deze spectaculaire dag over de toekomst van jullie, aankomend kunsthistorici. Inmiddels is er meer praktische informatie beschikbaar:

De dag vindt plaats in de jullie aller bekende, op zolder gesitueerde collegezaal ADD 2.02.

Het dagprogramma bestaat uit real life stories van ondernemende en succesvolle kunsthistorici en een workshop ‘effectief op zoek naar een baan’. Als afsluiter vertelt de conservator van een prominent Utrechts museum over de ins en outs van haar loopbaan. Geheel in traditie sluiten we de dag af met een borrel in De Bastaard.

Het programma start om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur, met aansluitend een borrel. De kosten bedragen € 3,- voor Art-leden en €4,- voor niet-Arters.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar carrieredag@stichting-art.nl. Vermeldt hier in je naam, studentnummer, studiejaar en of je wel/niet lid bent van Stichting Art.

Met hARTelijke groeten,
de carrièredagcommissie 2012-2013
Sanne, Suzanne, Jerry, Heather.

carrieredagcommissie_2013_poster