Overweeg je tijdens of na je studie om een eigen bedrijf te starten als zzp-er of als één van de partners in een VOF?

Kom dan we naar de bijeenkomst ARTrepreneurship op donderdag 30 november. Deze avond staat in het teken van ondernemerschap in de kunst-, media- en cultuursector en wordt georganiseerd in samenwerking met de studieverenigingen Stichting Art, AKT, SV Contact en Hucbald.

Doe je voordeel met de ervaringen van alumni over hoe je een (klanten)netwerk opbouwt, hoe je met de klant nieuwe opdrachten definieert en zakelijk communiceert, hoe je je eigen bedrijf combineert met een parttime baan en wanneer je VOF met studiegenoten de voorkeur heeft boven een eenmanszaak.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

19.00 – 19.45 uur – Inloop en welkom, foyer en bar

19.45 – 20.15 uur – Dyzlo Film en andere alumni vertellen over hun ervaringen in de Theaterzaal

20.15 – 21.00 uur – Coachsessies: bespreek met ondernemende alumni wat jouw plannen en vragen zijn

21.00 – 21.30 uur – Borrel in de bar

Toegang: 5 euro

Aanmelden kan hier als student: hier.
Meld je hier aan als je geen student meer bent.