Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Nederlands trots en glorie opent na 10 jaar gesloten te zijn haar deuren: het Rijksmuseum! Hoewel de Zuid-vleugel altijd open is gebleven, is het grootste deel van het gebouw gesloten sinds 2003. Schaam u niet als u er dus nog nooit bent geweest! Pak dan de kans en kom mee met Stichting Art!

Op 26 april om 11.00 organiseert de activiteitencommissie een rondleiding voor 25 studenten. U kunt een kijkje nemen in het gebouw dat weer terug gebracht is naar de staat zoals architect Pierre Cuypers het Rijksmuseum voor zich zag. Onder begeleiding zullen wij het gebouw en de Nederlandse nationale collectie ontdekken. Plekken zijn beperkt, dus meldt u snel met naam aan via activiteitencommissie@stichting-art.nl, en wie weet tot in het Rijksmuseum!

Rijksmuseum te Amsterdam

art_goes_rijksmuseum_poster