.

Art’s Kledingruil

12 december @ 11:00 - 15:00

Heb je nog oude (of nieuwe) kleren die je niet meer draagt, die je überhaupt nooit hebt gedragen of waar je écht vanaf wil? De aqcuisitiecommissie biedt een oplossing! Woensdag 12 december kan je tussen 11 en 15 terecht bij Stichting-Art in de Troonzaal (het commissievergaderhok helemaal bovenin D21) om al je ongewilde oude fashion statements in te ruilen voor iets van een medestudent, het is: de kledingswap! Dus komt allen, want hoe meer zielen, hoe meer kans op leuke kleren! Zet jezelf op geïnteresseerd als dit je wat lijkt want dan kunnen het een beetje in de gaten houden en dan krijg je alles mee. Niet-Arters zijn ook zeer welkom.

Tijd:
Evenement Categorie: