Kantooruurtjes: Maandag 10.00-13.00 Amke, 13.00-17.00 Eveline. Dinsdag: 10.00-13.00 Eveline, 13.00-17.00 Willem. Woensdag: 10.00-13.00 Elzemiek, 13.00-17.00 Anouk. Donderdag: 10.00-13.00 Willem, 13.00-17.00 Meriam. Vrijdag: 11.00-15.00 Elzemiek. x

Familiedagcommissie

v.l.n.r.: Romy, Elzemiek, Anneveere, Valerie

 

De familiedagcommissie van dit jaar is weer gevormd! Deze commissie organiseert elk jaar de dag waarop je ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, noem het allemaal maar op, een dagje kunnen meegenieten van jouw dagelijks leven. Wat doet een Utrechtse student kunstgeschiedenis zoal? Na deze dag is dat duidelijk voor je familie en hoef je nooit meer de vraag “Maar wat is kunstgeschiedenis nou precies?” te beantwoorden! De commissie van dit jaar bestaat uit:

Romy, secretaris:
Mijn naam is Romy en dit is mijn eerste jaar kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Ik mag mijzelf sinds kort met trots secretaris van de familiedagcommissie noemen. Echt iets voor mij, ik houd namelijk van orde en geregel op zijn tijd. Al mijn aantekeningen zitten netjes uitgewerkt en geordend in mappen achter gekleurde tabbladen en ook mijn mail is voorzien van een zeer uitgebreid scala aan mapjes en sub-mapjes. Zo kan ik alles makkelijk terug vinden, meestal dan… Ik ben van nature een redelijke chaoot, dus dit systeem brengt de nodige rust in mijn hoofd, waar het meestal vol zit met kunst, musea, teken- en knutselideeën en afwisselend oppervlakkige en diepgaande gedachten (van ‘alles op deze aarde hebben wij slechts in bruikleen’ tot ‘wat een leuke eend zwemt daar’). Ik houd van verzamelen (vroeger vooral edelstenen, misvormde knikkers, poezenbeeldjes en vreemde muntjes), bloemen, vlinders, tekenen en van mijn familie. Ik zie er nu al naar uit om dit jaar een supergezellige familiedag te organiseren!

Elzemiek, PR:
Ik ben Elzemiek! Eerstejaars kunstgeschiedenisstudente. Ik zal dit jaar de promoting van de familiedag verzorgen. Mijn natuurlijke aanleg voor veel praten en mijn drang om dingen op te schrijven zijn hiervoor een gouden combinatie. Ook mijn uitermate goede gevoel voor humor (haha niet dus) komt ten zeerste van pas gezien mijn functie. Mocht je dus flauwe grapjes tegenkomen in het promotiemateriaal betreft de familiedag, dan ben ik schuldig. Naast mijn studie ben ik vooral bezig met genieten van alles wat er om mij heen gebeurt. Soms zie ik dingen wat minder goed gezien mijn sterkte, maar dat neemt meestal het genot niet weg! Ha, dat was slechte grap nummer 1. Er zullen er nog vele volgen. Ik start met plezier aan het voorbereiden van deze leuke dag en hoop dat het net als de voorgaande jaren een memorabel gezinsuitje wordt!

Anneveere, penningmeester:
Mijn naam is Anne Veere, ik ben 21 jaar en eerstejaars kunstgeschiedenis studente. Dit jaar zal ik de functie van penningmeester van de familiedagcommissie op mij nemen. Ik woon sinds kort in Utrecht en vond het daarom hoogtijd om eens wat meer betrokken te raken in onze gezellige studievereniging. Verder ben ik gek op oude muziek, reizen, lachen en de geur van verse koffie in de ochtend (ik leef dan ook voornamelijk op koffie). Ik heb best wel stomme humor en ben niet zo goed in maandagen, langzaam lopende mensen en vroeg opstaan. Tot slot, heb ik een hele lieve familie die super nieuwsgierig is naar waar ik elke dag rond huppel en wat mij hier nou eigenlijk allemaal bezighoudt. Mijn familie zal vast niet de enige zijn en er zullen zeker meer vaders met nostalgische gevoelens en betrokken moeders rondlopen. Daarom heb ik ontzettend veel zin om met deze meiden de familiedag te organiseren!

Valerie, voorzitter:
Ik ben Valerie, een eerstejaars kunstgeschiedenisstudente met een intuïtieve fascinatie voor creaties van volslagen krankzinnige kunstenaars. Ik schrijf bijna altijd (maar vaker in mijn hoofd dan op papier) en verder ben ik veel te vinden in mijn Spotifywereld, musea of boekenwinkels. En dit alles toch wel het liefst in mijn eentje. Een ander groot deel van mijn vrije tijd ben ik vanachter mijn laptop urenlang aan het speuren naar nog onbekende en/of hedendaagse kunstenaars; eigenlijk ben ik dus vrijwel altijd met kunst bezig. Deze onuitputtelijke nieuwsgierigheid en liefde voor kunst hoop ik als voorzitter van de familiedagcommissie dan ook met succes uit te dragen.