KANTOORUURTJES BLOK 4: Maandag 10.00-13.00 Janne 13.00-17.00 Maud, Dinsdag 10.00-13.00 Marloes 13.00-17.00 Niels, Woensdag 10.00-13.00 Luz 13.00-17.00 Marloes, Donderdag 10.00-13.00 Anouk 13.00-17.00 Maud, Vrijdag 11.00-15.00 Niels. x

Symposiumcommissie

v.l.n.r. Noralie, Marike, Meriam en Kathleen

v.l.n.r. Noralie, Marike, Meriam en Kathleen

Even voorstellen, wij zijn de Symposiumcommissie! Vol met leuke ideeën staan we te trappelen een interessant symposium voor jullie te organiseren, rond een thema dat veel kunstkenners en -liefhebbers aan zal spreken. Wij gaan voor een onvergetelijke avond!

Noralie
Hoi! Ik ben Noralie en ik verzorg de PR voor deze commissie. Ik heb nu al zin om jullie via gepassioneerde berichten op de hoogte te houden over al onze plannen en vorderingen, mijn hart klopt namelijk niet alleen voor schilder-, maar ook voor schrijfkunst. Daarnaast hou ik vooral van eten, slapen en uitdagingen, zoals een perfecte handstand, of het organiseren van dit symposium.

Marike
Hoi! Ik ben Marike, 22 jaar en de secretaris van deze commissie. Twee jaar terug was ik penningmeester van Stichting Art. Afgelopen mei heb ik mijn bachelor kunstgeschiedenis behaald, maar omdat ik geen master kon kiezen ga ik nu een jaartje werken als hulp in het huishouden bij ouderen. Hartstikke leuk, maar dan mis je kunst en Art toch wel, tenzij je het superleuke Art Symposium mag gaan organiseren!

Meriam
Hey! Ik ben Meriam en dit jaar ben ik de voorzitter van de symposiumcommissie. Naast mijn liefde voor kunstgeschiedenis is ook nog plek voor boeken, muziek maken en snuffelen in kringloopwinkels. Ik draag mijn horloge altijd op zijn kop, maar ben gelukkig alsnog op tijd! Mijn grootste genot is een lepel pure Nutella en mijn vaders pasta carbonara (bij voorkeur niet tegelijkertijd). Het organiseren van het symposium leek mij vorig jaar al leuk en ik heb het geluk dat dit jaar te mogen doen!

Kathleen
Mijn naam is Kathleen en ik ben 22 jaar oud. Als kersverse Brabantse penningmeester zorg ik dat het symposium van dit jaar financieel goed in elkaar zit en natuurlijk dat het prijskaartje voor de bezoekers leuk blijft. Ik hoop dit collegejaar als oude rot af te studeren voor mijn bachelor, zoals bijna iedereen wel weet in middeleeuwse kunst! Geen zorgen over middeleeuwse toestanden, dit symposium zal voor elke kunstliefhebber interessant zijn. Wie weet organiseer ik ooit nog wel eens een eigen symposium…