KANTOORUURTJES BLOK 1: Maandag 10.00-13.00 Elzemiek 13.00-17.00 Anouk, Dinsdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Woensdag 10.00-13.00 Anouk 13.00-17.00 Eveline, Donderdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Vrijdag 11.00-15.00 Willem. x

Lezingencommissie

v.l.n.r. Janna, Nina, Amke en Carmen

v.l.n.r. Janna, Nina, Amke en Carmen

Dit zijn de dames van de lezingencommissie van 2016-2017! Zij zullen dit jaar verschillende lezingen organiseren, elk met een ander thema. Ze hebben er heel veel zin in en zullen zich hieronder allemaal even kort voorstellen. 
Janna
Hee! Ik ben Janna en ik ben de penningmeester van de leukste commissie die er is: de lezingencommissie! Ik zit nu in mijn derde jaar van kunstgeschiedenis en ben bezig met de minor Restauratie en Conservering, want om tot het atoom in kunstwerken te kruipen lijkt me stiekem best leuk. In mijn vrije tijd bezoek ik het liefst zo veel mogelijk musea, maar ik vind het ook fijn om muziek te luisteren, een boek te lezen of te breien voor de tv. Ik houd van moderne en hedendaagse kunst en kijk hier met een feministische blik naar, want ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor vrouwen in de kunst.

Nina
Hoi! Ik ben Nina en ik heb het geluk dat ik mezelf de nieuwe voorzitter van Art’s enige echte lezingencommissie mag noemen! Ik hou van kunst (verrassend), katten (verrassend), en niet van gesmolten draadjeskaas. Koken vind ik leuk, evenals eten. Ik zou suuuuuper graag een keer naar Marokko willen, omdat het me een hele mooie stad lijkt. Dus dat staat hoog op mijn verlanglijstje! Nu eerst maar de baas spelen in de lezingencommissie, ik heb super veel zin in het organiseren van de eerste lezing (en natuurlijk ook de tweede en de derde en de vierde)!
Tot snel!

Amke
Hoi lieve mensen, ik ben Amke en als tikkeltje naïeve eerstejaars Kunstgeschiedenisstudent mag ik mijzelf met trots de nieuwe PR-functionaris van de lezingencommissie noemen dit jaar! Ik ben verslaafd aan groene thee, The Blacklist is mijn favoriete serie op netflix, ik heb een hekel aan pizza/tosti’s met teveel kaas en ik reken hardstyle niet tot muziek. Verder hoop ik in de toekomst ooit genoeg moed te hebben verzameld om backpackend de wereld over te gaan. Ik heb ontzettend veel zin in het organiseren van de lezingen dit jaar want ik weet nu al dat het echt heel vet gaat worden!

Carmen
Hee hallo, ik ben Carmen! Nee ik ben niet vernoemd naar de opera, maar ik spreek wel Spaans. Ik studeer naast Kunstgeschiedenis ook Geschiedenis, hartstikke leuk allemaal. De mensen die mij kennen weten dat ik niet van praten hou, totaal niet druk ben en mezelf niet grappig vind. Ook is sarcasme niet echt mijn ding. Mijn happy color is zwart en eenhoorns bestaan. Ik ben gek op alles wat met creativiteit, cultuur en geschiedenis te maken heeft. Dit jaar ben ik de secretaris van de lezingencommissie en ga ik achter alle interessante sprekers aan. Ik hoop mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis te kunnen gebruiken om jullie van leuke lezingen te voorzien!