KANTOORUURTJES BLOK 1: Maandag 10.00-13.00 Elzemiek 13.00-17.00 Anouk, Dinsdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Woensdag 10.00-13.00 Anouk 13.00-17.00 Eveline, Donderdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Vrijdag 11.00-15.00 Willem. x

Excursiecommissie

v.l.n.r. Marleen, Hugo, Eveline en Yvette

Wij stellen aan u voor: de enige echte Excursiecommissie ’16-’17! Ook dit jaar willen zij zich inzetten voor een grote reis naar het buitenland. De bestemming blijft nog even een verrassing, maar wij verzekeren u dat het de moeite waard wordt! Dus pak allemaal je koffers en LET’S GO!

Hoi! Ik ben Marleen en ik ben dit jaar de voorzitter van de Excursiecommissie. Ik ben tweedejaars Taal- en Cultuurstudies (WAAT??) en derdejaars Arter. Ik hou van moderne kunst, snapchatfilters, alles waar suiker in zit, Ajax, netflix en katten. Dingen die ik minder leuk vind zijn stukjes schrijven over mezelf, pizza die koud bezorgd wordt en geen plek kunnen krijgen in de ub. Ik kan niet wachten om samen met Yvette, Eveline en Hugo een fantastische reis voor jullie te mogen organiseren waar we voor eeuwig van kunnen nagenieten!

Mijn naam is Hugo, ik ben 20 jaar oud en zal dit jaar de functie van penningsmeester van de Excursiecommissie vervullen. Ik ben eerstejaars Kunstgeschiedenisstudent maar woon al een paar jaar in Utrecht en heb al twee jaar Rechtsgeleerdheid achter de rug. In die tijd heb ik wat commissies gedaan bij een andere studievereniging en heb daar ervaring opgedaan met het organiseren van reizen. Over mij is belangrijk om te weten dat ik leef op koffie, slecht te bereiken ben via Whatsapp en vaak vijf minuten te laat kom. Ik heb ontzettend veel zin om met deze commissie een prachtige reis neer te zetten en heb er het volste vertrouwen in dat de reis een groot succes zal worden!

Hoi! Ik ben Eveline, 19 jaar oud en ik ben dit jaar de PR-functionaris van de geweldige Excursiecommissie. Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in moderne kunst en ik houd erg van reizen (shocking). Ik kan niet wachten om me helemaal in te lezen en vervolgens onder te dompelen in de nieuwe cultuur, die we hopelijk samen gaan ervaren! Naast deze voorliefdes houd ik ook erg van dansen (in alle soorten en maten), zal je me veel zien lachen (ik krijg vaak de opmerking dat ik een pretbek heb) en ben ik fan van de mooiste club van Nederland: Feyenoord. Ik weet zeker dat deze reis een prachtige ervaring gaat zijn en kan niet wachten om het met jullie te gaan beleven!

Heee! Ik ben Yvette, 21 jaar en ik heb dit jaar de eervolle taak als secretaris van de leukste commissie van Art. Vorig jaar heb ik bij de activiteitencommissie al ervaring opgedaan door de kleine reis naar Aken te organiseren en ik kijk ernaar uit om dit jaar de grote reis te mogen organiseren. Ik houd van reizen en besteed een groot deel van mijn tijd daarom ook aan het wegdromen bij afbeeldingen van mooie jungles, heerlijke stranden en interessante steden. Ik kan niet wachten om op reis te gaan met de leukste studiestichting van het land!