KANTOORUURTJES BLOK 4: Maandag 10.00-13.00 Janne 13.00-17.00 Maud, Dinsdag 10.00-13.00 Marloes 13.00-17.00 Niels, Woensdag 10.00-13.00 Luz 13.00-17.00 Marloes, Donderdag 10.00-13.00 Anouk 13.00-17.00 Maud, Vrijdag 11.00-15.00 Niels. x

Carrièrecommissie

Boven: Idwer, Renée Onder: Annette, Niels en Charlotte

Boven: Idwer, Renée
Onder: Annette, Niels en Charlotte

Wij, Idwer, Renée, Charlotte, Niels en Annette, vormen de carrièrecommissie. Dit jaar zullen we drie activiteiten organiseren: twee loopbaangeoriënteerde activiteiten in blok 2 en blok 3, en de carrièredag in blok 4. We hopen jullie daar te zien!

Idwer
Samen met een leuk gezelschap van ervaren kunsthistorici en Arters hoop ik een leuk jaar tegemoet te gaan. We hebben nogal wat hooi op onze vork genomen, maar met z’n vijven gaat dat vast lukken. Zelf heb ik gekozen om te solliciteren voor de carrièrecommissie omdat ik het leuk en belangrijk vind dat we zo een fantastische studiestichting hebben die onze studieloopbaan van leuke activiteiten voorziet. Als ik daar een steentje aan kan bij dragen in een ambitieuze commissie als deze, doe ik dat graag! Kortom, ik heb zin in de verschillende activiteiten die we gaan organiseren en hoop een in het verleden succesvolle commissie een waardig vervolg te kunnen geven.

Renée
Ik zal aankomend jaar de carrièredag-commissaris zijn van de vernieuwde Carrièrecommissie. Ik ben 23 jaar, eerstejaars RMA student Art History of the Low Countries en ik zal me aankomend jaar gaan inzetten om onze activiteiten zo divers en speciaal mogelijk te maken. Niemand weet nog wat dit jaar voor ons in petto heeft, maar een beetje mysterie maakt het juist interessant toch? Ik hoop jullie aankomend jaar veel te zien.

Annette
Dit jaar zal ik de functie van PR-functionaris bekleden in de carrièrecommissie. Ik houd van tekst in elke vorm: gesproken in de kroeg of geschreven in romans of natuurlijk op de Art-website. Aan de kunst van het reclame maken heb ik mij nog niet gewaagd, aan de hedendaagse kunst wel. Houd de mediakanalen van Art in de gaten, want binnenkort zal ik de eerste sappige aankondigingen de digitale wereld in sturen.

Niels
Naast mijn taken als penningmeester in het bestuur zal ik dit jaar de functie van voorzitter van deze commissie op mij nemen. Na het grote succes van de afgelopen carrièredag moet ik mijn uiterste best doen dat te evenaren en, hopelijk, te overtreffen. Gelukkig zullen wij dit jaar ook groeien in de breedte en de Arter van nog meer interessante activiteiten voorzien! Stille droom is nog steeds dat ik ooit directeur word van een (inter)nationaal aanzienrijk museum, maar om daar te komen moet ik eerst uitkijken naar andere avontuurlijke kunsthistorische klusjes.

Charlotte
Ik ben 20 jaar oud en ondertussen al derdejaars studente Kunstgeschiedenis. Na voorgaande jaren in de Lezingen- en Symposiumcommissie gezeten te hebben, vond ik het dit jaar de hoogste tijd om me eens bezig te gaan houden met die carrière. Daarom hoop ik als secretaris van de Carrièrecommissie bij te kunnen dragen aan het zoeken naar, en hopelijk vinden van, jouw droombaan. Gegroet en hopelijk tot op een van onze activiteiten!