KANTOORUURTJES BLOK 1: Maandag 10.00-13.00 Elzemiek 13.00-17.00 Anouk, Dinsdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Woensdag 10.00-13.00 Anouk 13.00-17.00 Eveline, Donderdag 10.00-13.00 Amke 13.00-17.00 Meriam, Vrijdag 11.00-15.00 Willem. x

Beeldcommissie

v.l.n.r. Anouk, Eveline, Robin, Kim en Annemijn.

Lieve allemaal,

Wij zijn de beeldcommissie van 2016-2017! Iedereen stelt zich apart even voor:

Ik ben Anouk, ietwat perfectionistisch, ben erg slecht in impulsacties en mijn humor bestaat voornamelijk uit mensen sarcastisch beledigen of inzoomen op iemands gezicht op foto’s. Ik ben helemaal gek op oude posters van vliegtuigmaatschappijen, sneeuw, horoscopen en mijn vriend. Ik, als dyslect, zal dit jaar de taak als functionaris op mij nemen en ga keihard m’n best doen om jullie mailtjes zo foutloos mogelijk te beantwoorden.

Hoi! Ik ben Eveline, 21 jaar oud en alweer vierdejaars student kunstgeschiedenis. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter in de Beeldcommissie vervullen en ervoor zorgen dat er leuke posters, aftermovies en facebookbanners komen  voor alle leuke activiteiten van Art. Naast studeren maak ik graag foto’s, digitaal en analoog, en klieder ik graag in paint. Verder hou ik van stipjes, koffie, taart en kaas (vooral cheesecake!). Ik kijk er naar uit om me weer in te zetten voor de leukste studiestichting!

Hoi allemaal! Ik ben Robin en behoor tot de oude garde van Art of zoals Sierk het zegt: ik ben een Artfossiel. Ik hou me binnen de studie het liefst bezig met architectuur en monumentenzorg en buiten de studie met volleyballen en luieren. Voordat ik straks m’n vleugels uitsla en aan een master begin, zal ik nog één jaar al m’n roze liefde inzetten om samen met de rest van de commissie voor jullie de leukste filmpjes, foto’s en posters te maken!

Mijn naam is Kim, tweedejaars kunstgeschiedenis student en ik houd erg van mooie plaatjes en leuke filmpjes. Deze zijn dan ook terug te vinden op mijn linkerarm en mijn vimeo account, maar binnenkort ook op de posters en in de video’s van de Beeldcommissie.

Ik ben Annemijn, eerstejaars kunstgeschiedenis-studente en ik haal heel veel plezier uit het bezig zijn met verf, stiften, fineliners en potloden.
Ik ben (helaas) niet de tweede Picasso, maar ik vind het leuk om creatief bezig te zijn.
Vandaar dat ik me dit jaar heb opgeworpen als lid van de beeldcommissie !

Wil je iets aanvragen bij de beeldcommissie? Vul dan het Aanvraagformulier Beeldcommissie in en stuur het ingevulde document op naar beeldcommissie@stichting-art.nl!